måndag 23 april 2012

Malmö möter stockholm!

DAG 1 Torsdagen 5 April

Cides grabbarna från malmö ville åka upp till stockholm för att kolla runt vad dom andra grupperna gör då vill vi säga inne på fryshuset , lugna gatan, fritidsgårdar och lugna gatans juniorer från bredäng/skärholmen.Första dagen möter lugna gatans juniorer upp oss i stan och följer oss hem och berättar lite vad som händer i stockholm.


DAG 2 Fredagen 6 April

Åker vi in mot stan och kollar och förhör en typ "lägg ner Acta grupp" där vi frågade frågor om vad deras rörelse handlar om och dom berätta det va för acta lagen ska ner och vi kolla på och lärde oss mycket intresanta saker!

En bild på Ali från Cides Malmö och några som kallar sig " anonymous "

DAG 3 Lördagen 7 April

På lördagen mötte vi upp bredängs grabbarna och tog en lång runda runt stockholm började i bredäng mot skärholmen sen till sätra sen mot stan sen avslutades rundan i fryshuset som var tyvär stängd men vi hann se några basket matcher och samtala med några från Lugna gatan.

DAG 4 Söndagen 8 April

Söndagen tog vi en gemensam frukost med Lugna gatans juniorer, sen skulle vi till fritidsgården " andra hemmet" men den va tyvär stängd den också men istället gick vi runt skärholmen och frågade juniorerna några fråger

vad tycker du om andra hemmet?
Pamela från lugna gatans juniorer - det är en jätte bra ungdomsgård, man han mycket möjligheter där och det är bra pedagoger.
och vad tycker du om skärholmen?
det är jätte bra i skärholmen, de flesta känner varandra och det finns ett stort köpcenter. det händer självklart grejer här som de gör i alla andra ställen. men man känner sej trygg här ändå just för det är alltid folk ute här


DAG 5 Måndagen 9 April

Då träffa vi Sugele från lugna gatan och resten från lg där vi gick runt rinkeby/kista med dom och såg hur dom fungerar och arbetar vi gick runder och det var väldigt intressant och se hur dom samtalar med människor och agerar när något händer hjälper alla som behöver hjälp och det kan handla om vad som helst väldigt väldigt intressant! Och så åt vi alla tillsammans också som va kul och väldigt trevligt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar