tisdag 8 november 2011

Finns hopp Malmö!


Vi är några killar som är uppvuxna i Söderkulla, Malmö. Vårt mål är att få bort unga från allt destruktivt som de hamnar i om de bara hänger på gatan och inte har någonting att göra.

När det blir brist på sysselsättning så är risken stor att man hamnar i kriminalitet eller till och med i organiserad brottslighet. Vi vill erbjuda dem en säker mötesplats med god personal som har erfarenheter från gatan och därför vet hur deras verklighet ser ut. De som själva har varit där men klarat sig sig vidare i livet har en skyldighet att hjälpa de yngre att inte välja samma väg som de själva har gått.

Som ett första steg vill vi öppna en mötesplats i Söderkulla där vi kan erbjuda en säker miljö, läxhjälp, fotbollsträning, vuxenkontakt och annat som de är intresserade av. Vi vill utgå från ungdomarnas egna behov och skapa en plats som ska vara trygg för dem.

I dag träffade vi Fosie stadsdelsförvaltning och berättade om vår idé. Vi hoppas att de vill hjälpa oss att förändra situationen i Malmö.



Ali och Zulli, Finns hopp Malmö.

3 kommentarer:

  1. Skönt att man har folk som verkligen försöker hjälpa ungdomarna i Malmö. Jag hoppas att det sker förändringar eftersom det verkligen behövs, ser man Malmö stad i nutid finns det stora problem med den yngre generationen, ett par bra förebilder kan reformera samhällen till ett positivare Malmö!!!

    Keep up with the good work!

    SvaraRadera
  2. Dessa är de Bästa pojkarna och klart de fixar detta!!!
    tummen upp!!

    SvaraRadera
  3. HÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄLIIIIIIIIIITTT !!!

    SvaraRadera